4

جرسول الله (صلى الله علیه و آله وسلم)  مى‌فرمود:

شعبان ماه من است پس در این ماه براى جلب محبت پیغمبر خود و براى تقرّب به سوى پروردگار خود روزه بدارید

يا اباصالح المهدى(عج)ادركنى

بسيار مهم: نيمه شعبان امسال دو ويژگى خاص دارد 

ويژگى اول كه عام است :   شور وحال بسيار متفاوت و بالايى  نسبت به  سالهاى قبل دارد

ويژگى دوم كه خاص است : هركس از فرصت روزوشب اين ماه پرفضيلت با مراقبت ،اعمال صالح ،نماز وروزه وبه رسول الله واهلبيت طاهرينش خاصه مولا ناالمهدى بقيه الله الاعظم  (سلام الله عليهم اجمعين  ) توسل جويد و با صلوات واستغفار خود را نورانى نمايد ، اميد است از عنايات خاص خداى متعال وتوجه حضرات معصومين مخصوصاً امام عصر(عج) بصورت ويژه بهرمند گردد، آنگونه كه اولياء الله با مراقبت خاص در اين ماه و احياء شب نيمه اين ماه به توفيقاتى خاص ... نائل مى گشتند چون شب نيمه شعبان شب بسيار با عظمتى است وشب متعلق به روز است لذا روز ، روز بزرگ وبا عظمتى است،  ان شاء الله[س.م.ر]  

حضرت امام خمینی (رضوا ن الله تعالى عليه)درباره این ماه و دو ماه بعد از آن چنین می فرمایند:

این سه ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، برکات بسیار نصیب انسان، انسانهایی که می توانند استفاده کنند از این برکات، شده است. البته مبدأ همه مبعث است و دنبال او تمام جهاتی که هست. در ماه رجب، مبعث بزرگ و ولادت مولا علی بن ابیطالب - سلام الله علیه - و بعض ائمه دیگر، و در ماه شعبان ولادت حضرت سید الشهدا (  سلام الله علیه )  و ولادت حضرت صاحب - ارواحناله الفداء   و در ماه مبارک، نزول قرآن بر قلب مبارک پیغمبر اکرم بوده است. و شرافت این سه ماه در زبانها و در بیانها و در عقلها و در فکرها نمی گنجد. و از برکات این ماهها ادعیه ای است که وارد شده است در این ماهها. (صحیفه امام، ج 17، ص 455)

 

فرازی کوتاه از مناجات شریف شعبانیّه: 

إلَهِى هَبْ لِى كَمَالَ الانْقِطَاعِ إلَيْكَ، وَ أَنِرْ أَبْصَارَ قُلُوبِنَا بِضِيَآءِ نَظَرِهَا إلَيْكَ، حَتَّى تَخْرِقَ أَبْصَارُ الْقُلُوبِ حُجُبَ النُّورِ فَتَصِلَ إلَى مَعْدِنِ الْعَظَمَةِ، وَ تَصِيرَ أَرْوَاحُنَا مُعَلَّقَةً بِعِزِّ قُدْسِكَ.  «بار خداوند! به من عنايت فرما كمال و نهايت انقطاع به سوى خودت را، و چشمان دلهايمان را به نور و درخشش نظرشان به سويت نورانى كن، تا بجائى رسد كه چشمان دلهايمان حجابهاى نور را بشكافد و به معدن عظمت وصول يابد، و ارواح ما به مقام عزّ قدس تو متعلّق گردد.»

حضرت امام به مناجات شعبانیه توجه خاص داشتند و در فرصت های پیش آمده، عموم و خصوص را به خواندن با توجه این مناجات دعوت می کردند و می فرمودند: «اگر نبود در ادعیه الا دعای مناجات شعبانیه، کافی بود برای این که امامان ما امامان بحق اند.» (13 / 30)

«در این ماه شعبان با مناجات شعبانیه که از اول تا آخر این ماه دستور خواندن آن وارد شده، خدای تبارک و تعالی را هیچ مناجات کردید؟ و از مضامین عالی و آموزنده آن در ایمان و معرفت بیشتر نسبت به مقام ربوبیت استفاده نمودید؟... این مناجات در حقیقت مقدمه ای جهت تنبه و آمادگی انسان برای پذیرش وظایف ماه مبارک رمضان می باشد؛ و شاید برای این باشد که به انسان آگاه ملتفت انگیزه روزه و ثمره پر ارج آن را تذکر دهد.

... این جمله «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک» شاید بیانگر این معنا باشد که مردان آگاه الهی باید پیش از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان خود را برای صومی که در حقیقت انقطاع و اجتناب از لذات دنیاست آماده و مهیا کنند. .. تمام صفات وارسته انسانی در انقطاع کامل الی الله نهفته است و اگر کسی بدان دست یافت، به سعادت بزرگی نایل شده است. لیکن با کوچک ترین توجه به دنیا محال است انقطاع الی الله تحقق یابد.» (جهاد اکبر/ 37)

«با آلودگی های روحی، رذایل اخلاقی، معاصی قلبیه و قالبیه چگونه می توان در محضر ربوبی حضور یافت و در مهمانسرای رب الارباب که «معدن العظمه» می باشد وارد شد؟ لیاقت می خواهد، آمادگی لازم است. با روسیاهی ها و قلبهای آلوده که به حجابهای ظلمانی پوشیده شده است، این معانی و حقایق روحانی را نمی توان درک کرد. باید این حجابها پاره گردد این پرده های تاریک و روشنی که بر قلبها کشیده شده و مانع وصال الی الله گردیده کنار رود تا بتوان در مجلس نورانی و با شکوه الهی وارد شد.» (جهاد اکبر / 46)

3. نکته ای در اصلاح نفس و چگونگی خواندن دعا

در اندیشه عرفانی امام، «تفهیم و تلقین معارف به قلب» جایگاه بلندی دارد. ایشان معتقد بودند که بین فیلسوفان و اولیاء، تفاوت بسیار است، زیرا فیلسوف اقامه دلیل و برهان می کند که خداوند در همه جا حضور دارد، . .. اما انبیاء و اولیا به روح و جان انسانها توجه دارند و می کوشند تا این برهانها و دلایل را به دلهای افراد وارد کنند، و این مفهوم واقعی هدایت است.

تأکید و توصیه ایشان در این زمینه، انتقال آگاهیها از مرحله فکر و عقل به حوزه قلب و روح بود. ایشان قلب را چون طفلی می پنداشتند که زبانش خود به خود باز نمی شود، بلکه باید او را آموزش و تعلیم داد. قلب محور اصلی عرفان عملی است و آماده سازی آن فقط به تهی کردن آن از زشتیها نیست، بلکه پس از زدودن زنگارها از آینه دل، باید معارف را به آن تعلیم دهیم تا آماده دریافت حقایق گردد: «تا لا اله الا الله با قلم عقل بر لوح صافی قلب نگاشته نشود، انسان مومن به وحدت خدا نیست. و وقتی این کلمه طیبه الهیه در قلب وارد شد، سلطنت قلب با خود حق تعالی می شود و دیگر انسان، کس دیگر را موثر در مملکت حق نمی داند و از کس دیگر متوقع جاه و جلال نیست و منزلت و شهرت را پیش دیگران طالب نمی شود.» (شرح چهل حدیث / 37)

ابتدا «قلب را با تکرار و تذکر، به اخلاص و ارادت آشنا کند تا اخلاص در قلب جایگزین شود... پس از آن از گناهان و مخالفات توبه کند با شرایط خود،. .. و چون قلب را از کثافات خالی کرد، مهیای برای ذکر خدا و قرائت کتاب خدا شود....

پس از آن... آیات توحید و اذکار شریفه توحید و تنزیه را با حضور قلب و حالت طهارت تلقین قلب کند؛ به این معنی که قلب را چون طفلی فرض کند که زبان ندارد و می خواهد او را به زبان آورد. چنانچه [همان طور که] آنجا یک کلمه را تکرار کند و به دهان طفل گذارد تا او یاد گیرد، همین طور کلمه توحید را با طمانینه و حضور قلب باید انسان تلقین قلب کند و به دل بخواند تا زبان قلب باز شود....» (شرح حدیث جنود عقل و جهل / 104)

«مادامی که انسان با زبان ذکر می گوید و مشغول تعلیم قلب است، ظاهر به باطن مدد می کند. همین که زبان طفل قلب باز شد، از باطن به ظاهر مدد می رسد. و اگر انسان مدتی مواظبت کند در نماز واذکار و ادعیه به این ترتیب، البته نفس عادی می شود و اعمال عبادی هم مثل اعمال عادیه می شود.» (سر الصّلاة، ص 29)

بنابراین آیات قرآن کریم و جملات دعاها و ذکرها را به ویژه در ماه رجب و شعبان و سپس ماه مبارک رمضان، باید با طمانینه خواند، با توجه خواند و بارها آن ها را تکرار کرد و به قلب تلقین نمود تا در قلب جایگزین گردند و زبان قلب را به بیان حقایق باز کنند. "و علامت گشوده شدن زبان قلب آن است که زبان از قلب تبعیت کند و زحمت و تعب تکرار مرتفع شود... و پس از گشوده شدن زبانِ قلب، زبان از آن تبعیت کرده، به مدد آن یا مدد غیبی متذکر می شود.» (شرح چهل حدیث / 289)

«انسان خودش هم اگر بخواهد ساخته بشود، باید آن مسائلی که مربوط به ساختن خودش است، تلقین کند به خودش؛ تکرار کند. یک مطلبی که تاثیر در نفس انسان باید بکند، با تلقینات و تکرارها بیشتر در نفس انسان نقش پیدا می کند. نکته تکرار ادعیه و تکرار نماز در هر روز چندین دفعه و همیشه، [همین است...] انسان باید اینها را تکرار کند و تلقین کند و نفس را حاضر کند برای شنیدن.» (13 / 398)

«ان شاءالله با سلامت و با نفس طاهر، با نفس پاک وارد بشوید در ماه رمضان.» (2 / 391)

«و از آن مائده های آسمانی که قرآن و ادعیه است ان شاءالله همه مان مستفیض بشویم.» (63 / 13)

  نكته: 

مقام معظم رهبری، ضمن بیان خاطره ای، می فرماید: از حضرت امام (ره) پرسیدم با کدام یک از ادعیه بیشر انس دارید؟ ایشان فرمودند: «دعای کمیل و مناجات شعبانیه» (حدیث ولایت: 3 / 289)

2 - 1

نوشتن دیدگاه


١- بلحاظ قانونی هر فرد مسئول محتوای نظر ارسالی خود است ،که از طریق قانون با آی پی شناسایی و پيگيرى می شود

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

دیدگاه‌ها   

0 #13 Guest 1401-12-17 13:49
سلام علیکم
اسعد الله ایامکم سعیدا
عید بر شما و همه همراهان این پایگاه نورانی مبارک
التماس دعای فراوان دارم در این ماه
بلکه دست خالی وارد ماه مبارک رمضان نشم
نقل قول کردن
+1 #12 Guest 1401-12-08 21:43
با سلام . آقا سید میفرمایید صبر کنید اما وقتی تیم اقتصادی دولت ناکارآمد هست صبر سودی نداره . امیدواریم آقای رییسی زودتر به این موضوع برسه که باید یه تغییرات جدی در سیستم اقتصادی و کابینه خودش ایجاد کنه
یه مسئله دیگه اینکه این مشکلات اقتصادی و سو مدیریت ها به اعتماد و اعتقاد بسیاری از مردم از جمله برخی انقلابیون ضربه میزنه . که البته امیدواریم به لطف خدا ایمان و اعتقاد مومنین با ایجاد مشکلات مادی سست نشه .
نقل قول کردن
+1 #11 Guest 1401-12-08 14:21
اگر اقتصاد رو بخوایم درست کنیم باید دولت صادقانه برای مردم توضیح بده و سیاست های ریاضتی اقتصادی در نظر بگیره تا مصرف بیاد پایین و از طرفی به مردم قول بده که دیگه خلق پول نکنه.
اکر مردم قبول کنن و راه بیان ،

میشه تورم رو تا به ده تا پانزده درصد در سال رسوند. و سریع رشد اقتصادی کرد. وگرنه باید صبر کرد تا ده یا پانزده سال دیگه که اقتصاد درست بشه البته اگر با همین روند پیش بریم.
در آلمان و ژاپن بعد از جنگ جهانی هم همین کار رو کردن منتهی اون ها مردمش آماده پذیرش ریاضت های اقتصادی بودن به خاطر شرایط بعد از جنگ، اما الان مردم تا بهشون بگن سیاست ریاضت اقتصادی می خوایم داشته باشیم اعتراض می کنن.
متاسفانه دولت بعد از جنگ ما برعکس عمل کرد و مردم رو به سمت مصرف گرایی برد!
در مورد یارانه ها هم می گفتن دولت کار خوبی کرد.
نقل قول کردن
0 #10 Guest 1401-12-08 14:18
سلام علیکم
دو روز پیش با چند نفر از دوستان که اقتصاد می خوندم صحبت می کردم نکات خوبی می گفتن.
علت تورم در کشور ما تحریم هاست که منجر به خلق پول توسط دولت شده. تحریم ها باعث شده ما تولیداتمن رو نتونیم بفروشیم و درآمد داشته باشیم. دولت هم این رو با خلق پول بدون پشتوانه جبران می کنه. و این باعث میشه تقاضای خرید اجناس در جامعه زیاد بشه چون نقدینگی زیاده. تقاضای بالا هم باعث تورم قیمت ها میشه.
از طرف دیگه خصوصی سازی ها هم باعث شده دست دولت بسته بشه چون خصوصی سازی رو بد انجام دادن. الان اگر دولت بخواد مثلا قیمت دلار رو پایین بیاره یا قانونی برای شرکت های بزرگ وضع کنه، اون هانمیذارن و دولت رو مثلا تهدید می کنن که تولیدشون رو میارن پایین یا ....
اما مهمترین مشکل اینه که ما ایرانی ها به شدت مصرف گرا هستیم و مصرفمون در همه حوزه ها خیلی بالاست. برعکس کشورهای اروپایی. مثلا در آلمان مصرف پایینه حتی انرژی و تولید بالاست. یکی تعریف می گرد از ساعت دو به بعد شوفاژها رو در ساختمون خاموش می کردن.
نقل قول کردن
0 #9 Guest 1401-12-07 17:03
کجایی پیدات نیست سید ،موفقیت های پی در پی همون صعودی شدن ساعتی دلار بود دیگه



اگر پيدايمان نباشد وديده نشوين
كه توفيق بزرگى نصيبمان شده
اما شما طرفداران افساد طلبان
هرچه دوست دارىد بگوييد
بزودى روسياهى ميماند براى ديگ...!
و دلارهم ارزان ميشود
سلام عليكم
نقل قول کردن
0 #8 Guest 1401-12-07 14:42
سید جان تکلیف دلار ۶۰ و طلای گرمی ۳۱۰۰ میلیونی چی میشه
مردم انقلابی خیلی ناراحتن
متاسفانه اماج حملات و فحاشی مردم نادان شدیم
هر چند تا پای جان ایستاده ایم
حتی دلار ۱میلیونی
لبیک یا خامنه ای
لبیک یا صاحب العصر

سلام عليكم
الزم الصبر فانه دعايه الايمان وملاك الامور
ان مع العسر يسراً
نقل قول کردن
0 #7 Guest 1401-12-06 18:37
سلام علیکم
حلول ماه شعبان و میلاد امام حسین علیه‌السلام و حضرت عباس علیه‌السلام و حضرت سجاد علیه‌السلام را تبریک عرض نموده و همچنین روز جانباز را به سید بزرگوار که خود از جانبازان هستند تبریک و آرزوی سلامتی و شادابی دارم.

سلام عليكم
متقابلا حقير مواليد نورُُ على نور وموفور السرور شعبانيه را به محضر جنابعالى ومتعلقين و ساير همراهان معزز در اين پايگاه تبريك وتهنيت وشاد باش عرض ميكنم
شكرالله مساعيكم الجميله
نقل قول کردن
0 #6 Guest 1401-12-06 00:54
سلام علیکم برخی خبرها نشان از تهدید اسرائیل علیه ایران دارد به نظرتون این تهدیدات منجر به جنگ مستقیم با این رژیم خبیث خواهد شد به زودی یا خیر

سلام عليكم
در فضاى مجازى "بله"
نقل قول کردن
0 #5 Guest 1401-12-05 14:30
همینطور در سایت امام خمینی آمده بود:
حضرت امام خمینى(س) با این که در نوروز جلوس داشتند و تبریک مى گفتند و تبریک دیگران را مى پذیرفتند و در پیام تلویزیونى خود دعاى معروف «یا مقلب القلوب والابصار...» را مى خواندند، ولى از به کار بردن واژه «عید» براى نوروز امتناع مى ورزیدند. در اواسط فروردین 62، متنی از سوی دفتر به منظور پاسخ و تشکر از تمام کسانی که به مناسبت نوروز و یوم‏الله١٢ فروردین برای امام تلگراف و پیام تبریک فرستاده بودند، تهیه شد. متن مزبور جهت تصویب خدمت ایشان قرائت شد. در متن کلمه عید نوروز آمده بود، امام فرمودند عید را حذف کنید. فقط نوروز بنویسید

سلام عليكم
به اين فراز از سخنرانى رهبر فرزانه انقلاب هم توجه بفرماييد:

...
✅در نوروز ایرانی، حقیقت نوروز یک حقیقت مردمی است؛ مردم به‌مناسبت نوروز با یکدگر با صفا و محبّت رفتار میکنند؛ به یکدیگر تبریک میگویند و هدیه میدهند. رسم و سنّت باستانی و پادشاهی، امروز بعد از گذشت سالها و قرنها، در نوروز وجود ندارد. در ایّام نوروز و تحویل سال نو، شلوغ‌ترین و پرازدحام‌ترین مراکز در کشور پهناور ما عبارت است از بارگاه‌های مقدّس ائمّه و امام‌زادگان (سلام الله علیهم). دیشب ــ در نیمه‌‌ی شب ــ در این آستان مقدّس، صدها هزار مؤمن با دلهای پاکیزه، متوجّه مرکز عظمت و قدرت شدند، با خدای خود سخن گفتند، از گرداننده‌ی حالها گردش نیکوی حالت خود را طلب کردند و مراسم دینی به جا آوردند؛ بنابراین این نوروزی که امروز ما داریم، نوروز باستانی نیست، نوروز ایرانی است؛ نوروز ملّت مسلمانی است که از قالب این مراسم کهن، توانسته است برای خود سرمایه‌ای فراهم کند و به سمت هدفهای خود پیش برود. امیدواریم خداوند متعال به ملّت عزیز ایران کمک کند تا این ابتکارات زیرکانه‌ی اسلامی را در همه‌ی مسائل و ‌در همه‌ی موارد به کار ببندد.
نقل قول کردن
0 #4 Guest 1401-12-05 14:30
اما نظر امام خمینی رو در مورد نوروز نگاه می کردم در یکی از پیام های نوروزی شون نکته جالبی بیان کرده بودند:
البته عیدهایی که اسلام تاسیس فرموده است برداشت های مختلفی از آن به حسب نظرهای مختلفی که اهل نظر دارند و به حسب قشرهای مختلفی که برخورد می‏کنند با آن بسیار مختلف است. آن برداشتی که اهل معرفت از عید می‏کنند، با آن برداشتی که دیگران می‏کنند بسیار مختلف است. آنها بعد از اینکه در ماه مبارک رمضان آن ریاضت ها را می‏کشند و کشیدند، روز عید روز لقای آنهاست، لقاء‌الله است آن روز برای آنها. الغیرک من الظهور مالیس لک آنها همه چیز را از او می‏دانند و آن روز را عید می‏کنند برای اینکه بعد از ریاضات یوم ورود است به حضرت و عید قربان را بعد از اینکه تمام عزیزان خودشان را از دست دادند مهیا برای ملاقات می‏شوند. آن هم ملاقات است بعد از اینکه نفس خودشان را کشتند و هرچه عزیز است در راه خدا از آن گذشتند، آن وقت است که روز لقاست و جمعه هم اجتماعاتی که مسلمین با هم می‏کنند مهیا می‏شوند اهل معرفت برای لقاءالله. پس برداشت آنها از عید، غیر برداشت ماست

سلام عليكم
بحث ما در اين موضوع عام بود نه خاص
نگاه خاص به عيد فطر رغدير و ... داراى نكات ظريفى است كه درك آن فقط براى اولياء كمل الهى ميسور است
نقل قول کردن
0 #3 Guest 1401-12-05 14:29
سلام علیکم و رحمة الله
ممنون از محبت شما که جواب های حقیر رو کامل میدید.
حقیر هم دید و بازدید رو انجام میدم در نوروز و خونه ما هم میان منتهی نگرانی بابت بی احترامی به ماه رمضان هست که در روایات آمده خداوند شرط کرده که ماه رمضان رو افراد روزه بگیرن و سفر نرن مگر در موارد ضروری یا مهمتر مثلا در روایت داریم:
امام صادق علیه السلام می فرمایند: هنگامی که ماه رمضان داخل می شود، خداوند شرطی برای بندگان خود کرده که هر کسی که به ماه رمضان رسید آن را روزه بگیرد. لذا نباید شخص در ماه رمضان خارج شود مگر برای حج واجب یا همره یا مالی که بترسد تلف شود (اگر نرود) یا برای برادرش ترس از هلاک شدن داشته باشد و بخواهد او را نجات دهد. و حتی نمی تواند برای جلوگیری از اتلاف مال برادرش به مسافرت برود مگر بعد از گذشتن شب بیست و سوم که هر جا خواست می تواند برود.

✅سلام عليكم
قران كريم فرموده ...
«فَمَنْ كانَ مِنْكُمْ مَرِيضاً أَوْ عَلى‌ سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ»
آن كه بيمار است يا در سفر است، (در ماه مبارك رمضان) روزه نگيرد و به زمانى ديگر موكول كند.
يعنى صرف سفر كردن براى اينكه شرط روزه خوارى محقق شود،
پس كسى كه حال ندارد روزه بگيرد ميتواند سفر كند وپس از بازگشت روزه هايش را در ماهى ديگر بگيرد
اما شرط ديگر كه مريضى باشد اينگونه نيست كه براى فرار از روزه خود را به مريضى بزند، اگر مريض باشد روزه را به زمان صحت موكل كند

آقا وقتى خدا سخت نگرفته شما هم به مردم سخت نگيريد

✅نكته:
اگر چه ميتوان به سفر رفت و در ماهى ديگر روز گرفت
لكن ماه مبارك رمضان ماه ضيافت الهى است و روزه اين ماه وسحرخيزى وساعات و لحظات اين ماه موجب لطافت روح واستجابت دعامى شود ومحروم واقعى كسى است كه از اين همه خير وبركت در اين ماه بهر دليلى عمداً بگريزد و با روزه نگرفتن خود را از حظ معنوى سحر ها و افطار ماه مبارك رمضان محروم كند
نقل قول کردن
0 #2 Guest 1401-12-04 09:11
با سلام
اگر شرایط مالی به مردم اجازه میداد به نظرم هر کس با خانواده با قصد ده روزه به مسافرت برود وزیارت وتفریح کند وروزه بگیرد وبا بهره وحظ وافر از این لذات معنوى بچه‌ها وخانواده را به دین نزدیکتر کند وخاطره خوشی در ذهن آنها باقی بگذارد حال این مسافرت به کربلا باشد یا مشهد ویاشهر ومکانی دیگر که دوست دارد
نقل قول کردن
+2 #1 Guest 1401-12-03 16:19
سلام علیکم
امسال ماه رمضان میافته در عید نوروز و مردم هم به احتمال زیاد میرن مسافرت. در روایات آمده قبل از شب بیست و سوم مسافرت رفتن خوب نیست.
به نظرتون خداوند مردم رو تنبیه نمی کنه؟ چون بی احترامی به ماه مبارک هست که برن دنبال خوشگذرانی در این ماهی که خداوند برای تهذیب انسان ها قرار داده.
سالها قبل دهه محرم افتاده بود در عید نوروز و مردم جشن کرفته بودن، راه کربلا تا سال های بعد برای ایرانیان بسته شد! (به نقل پسر شیخ عباس قمی و خوابی که دیده یود)
متاسفانه امسال و یکی دو سال دیگه ماه رمضان در ایام نوروزه.
البته حقیر که نوروز رو اصلا عید اسلامی نمیدونم و روایاتی هم در مذمت نوروز وارد شده.
خوب بود دولت تعطیلی نوروز رو قبل یا بعد ماه مبارک می انداخت.
اگر این کار رو دولت نکنه احتمال اینکه مردم تنبیه بشن هست. . اون وقت ما هم به پایاون ها می سوزیم متاسفانه!







سلام عليكم✅

شكرُ لِلَّه كين رسن آويختند
فضل رحمت را بهم آميختند

عرض تبريك اعياد منور شعبان المعظم

و نيز پيشاپيش ولادت امام عصر (عج)را
به جنابعالى روحانى فاضل و بزرگوارو ساير دوستان تبريك عرض مينمايم و
ايام نورانى ديد و بازديد وصله ارحام و خوشحالى مردم همراه باشكوفايى طبيعت درفصل بهارو سال نو(عيد نوروز)

وتقارن بهار قرآن ماه مبارك رمضان وبهار طبيعت )
را نيز به محضرشريفتان شادباش ميگوييم



برادر عزيز و فاضل
برخى از اين روايات چرنديات هست

مگر تهديب نفس فقط با روضه وگريه و مصيبت محقق مى شود.!

خواب فرزند حاج شيخ عباس قمى رضوان الله تعالى عليه هم حجت شرعى ندارد

لطفا براى درك اين موارد به كتاب تماشاگه راز شهيد مطهرى مراجعه بفرماييد

و در صورت فرصت در كنار دروس خارج فقه تان پيامهاى تبريك امامين انقلاب در سال نو را هم مطالعه بفرماييد

هَل الدين الا الحُب
اصل دين اسلام ناب عشق است وعشق ورزيدن و شادمانى و لطف و محبت به بندگان خدا
و عبادت فى نفسه از بالاترين لحظات شاد زندگى است

✅گريه در نماز از سر شوق و عشق به خدا ونعمت هايش هست
انعمت عليهم

واما
شهيد مطهرى جمله اى دارند كه ميفرمايند:
در نظر من هيتلر بخاطر همت بالايى كه داشت از مسلمان شيعه نماز شب خوان اما بى همت مقامش بالاتر است

وحقير نيز عرض ميكنم
در نظر حقير
(يحتمل). [ چارلى چاپلين ] نزد خداى مهربان مقامش
از برخى مدعيان دينمدارى ، اما بى نشاط و پرغم و دائم الحُزن و اخمو و بى خير كه در وَفّيات و مواليد ائمه طاهرين (عليهم السلام )

براى مردم فقط (روضه و گريه) ميخوانند
مقامش بسى بالاتر باشد ،

و از سويى مورخين ما فقط جنگها و غزوات دوران زندگى امامان شيعه را نوشته اند

در حالى كه دوران زندگى آن مقربين در گاه الهى در هرشرايطى كه خودشان قرار داشتند
براى مردم دوران خود وشيعيانشان پراز نشاط و خير و لطف و محبت و ايثار و مرحمت بوده ،

(على ما نُفِل) حتى در شب عاشورا در ارددوگاه امام حسين عليه السلام وقتى امام عليه السلام جايگاه اصحابشان در بهشت را به آنها نشان دادند

بدرخواست حبيب بن مظاهر امام حسين عليه السلام در پشت خيام نيزه اى بر زمين فرو كرد و آب فوران زد تا آنها غسل شهادت كنند و در حين غسل و شست و شو
اصحاب تا نماز صبح با تفريح و نشاط بهم آب ميريختند و شادمانى ميكردند،ونماز شب ميخواندند

برادر عزيز

✅از بس [برخى ] نا آگاه از حقيقت دين اسلام ناب ونا آشنا با مُرّ ايمان و آموزه هاى مكتب پوياى تشيع در كسوت مداحى و روضه خوانى دين را فقط در ادبيات گريه و حزن و اندوه و غم براى مردم گفته اند
و از اسلام ناب و مكتب پوياي پر نشاط تشيع يك تصوير دهنى پر از غم در ذهن مردم ونسل جوان بعد از انقلاب درست كرده اند...! برخى مردم و نسل جوان را دين گريز كرده اند
مگر چند ذاكر خوش ذوق و استاد در اين كسوت مانند حاج محمود كريمى ودكتر حاج ميثم مطيعى و اخوان طاهرى كه با قبل از انقلاب حقير با حاج محسن گاهاً در برخى مجالس ذكر مصيبتى ميكرديم
واينجاست كه امام خمينى (ره) ومقام معظم رهبرى حفظه الله
ارزش اسلام شناسى در قلم شهيد مطهرى را به نسل جوان توصيه مى فرمايند

لطفا از فرصت ايام نوروز بهار طبيعت امسال كه با بهار قران تقارن پيدا كرده استفاده و صله ارحام كنيد و افطارى بيشترى هم بدهيد
ما را هم دعوت كنيد همراه با كارت پستال عيد نوروز باستانى در صورت فرصت حتما خدمت ميرسيم

شكر الله مساعيكم الجميله

?شاد باشيد كه بهشت شاد با همه امكانات پرنشاطش را در همين دنيا در كنار عبوديت وبندگى و شركت در مجالس جشن و روضه خاصه حضور در مجالس عزادارى سالار شهيدان،(در وقت خود در ماه محرم وصفر كه روضه هايشان هم روضه من رياض الجنه مي باشد)با نشاط دادن به بندگان خدا و خانواده ميتوان كسب نمود

يا على
س.م.ر
نقل قول کردن
© 1387/11/11 - 1402 islamicworld.ir  تمام حقوق مادی و معنوی برای پایگاه نشر معارف قرآن و ولایتz1111.ir محفوظ است.
Template Design:Akin Group
کانال